Semesterstängt o övriga stängningsdagar

När är förskolan stängd?

Ullstorps Förskola har semesterstängt varje sommar tre i veckor.

Sommar 2020 är förskolan stängd 3 veckor; vecka 29, 30, 31
Blankett för barnets vistelsetider under sommarveckorna kommer ni vårdnadshavare få via Pluttra.

Stängningsdagar
Vi har även två-tre stängningsdagar under vårterminen och två under höstterminen. Under dessa dagar har vi utvärdering, planering, fortbildning. Dessa dagar meddelas via TYRA som är vår kontakt med er föräldrar som har barnen på vår förskola.

Övrigt:

Riktlinjer;
Ullstorps förskola har beslutat att samarbeta vid semester stängning med Kungälvs kommun. Barnomsorg kommer att erbjudas de föräldrar som inte har möjlighet att lösa detta själva.

Vid stängning av fristående verksamhet gäller följande:

Om behov av barnomsorg finns under sommarstängning skall en skriftlig ansökan inkomma till ordinarie verksamhet senast den 13 maj, på blankett som finns på förskolan.

Inför sommarstängning gör vi en sammanställning över hur många barn som önskat plats under denna period. Därefter beslutas vilken kommunal förskola som är aktuell och föräldrar kommer att, två veckor före sommarstängning, meddelas vilken.

Läsårstider för skolan vårterminen 2020

Vårterminen 2020
Vårterminen startar onsdag 8 januari och avslutas onsdag 10 juni.
Lovdagar
Sportlov vecka 7, lovdagar 10 februari - 14 februari
Studiedagar 2 mars - 3 mars
Påsklov vecka 15, lovdagar 6 april - 9 april
Lovdag 22 maj i anslutning till Kristi himmelsfärds dag

Höstterminen 2020
Höstterminen startar onsdag 19 augusti och avslutas fredag 18 december.
Lovdagar
Höstlov vecka 44, lovdagar 26 oktober - 30 oktober