Välkomna till Ullstorps Förskola

<strong>Rocka sockorna!</strong> Förskolan har fyra avdelningar med två yngre barns avdelningar och två äldre barns avdelningar.

Vi jobbar utifrån Skollagen och förskolans Läroplan 18 med inriktning på Reggio Emilia

Förskolor som finns i vår organisation:

Vi har idag 2 förskolor varav en i Ullstorp - Kungälvs kommun och en i Stenungsunds kommun båda är Reggio Emilia inspirerade.

Ansökan om barnomsorgsplats
Ni ansöker via Kungälvs kommuns hemsida och väljer då "Ullstorps Förskola" som val.

Alla blivande 6 åringar får erbjudande att söka till förskoleklass under våren de år barnet fyller 6 år. Kareby skolan har i huvudsak Ullstorp som upptagningsområde.

Vi söker timvikarier till Ullstorps förskola under vårterminen 2021 som kan jobba när ordinarie personal är borta, meriterande är barnskötare eller erfarenhet av jobb inom förskola.

Välkommen in med ansökan till: Ullstorps förskola i Kungälv maria.ullstorp@outlook.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in