Välkomna till Ullstorps Förskola

<strong>Rocka sockorna!</strong> Förskolan har fyra avdelningar med två yngre barns avdelningar och två äldre barns avdelningar.

Vi jobbar utifrån Skollagen och förskolans Läroplan 18 med inriktning på Reggio Emilia

Förskolor som finns i vår organisation:

Vi har idag 2 förskolor varav en i Ullstorp - Kungälvs kommun och en i Stenungsunds kommun båda är Reggio Emilia inspirerade.

Ansökan om barnomsorgsplats
Ni hittar ansökan under "Blanketter" eller kontaktar rektor, ni kan även ansöka via Kungälvs kommuns hemsida och då välja "Ullstorps Förskola".

Vi söker timvikarier till båda våra förskolor under vårterminen 2020 som kan jobba när ordinarie personal är borta, meriterande är barnskötare eller erfarenhet av jobb inom förskola.

Välkommen in med ansökan till: Tallbackens förskola i Stenungsund, E-post adress:
kontor@tallbackensforskola.se

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in