Välkomna till Ullstorps Förskola

<strong>Rocka sockorna!</strong> Förskolan har fyra avdelningar med två yngre barns avdelningar och två äldre barns avdelningar.

Vi jobbar utifrån Skollagen och förskolans Läroplan 18 med inriktning på Reggio Emilia

Förskolor som finns i vår organisation:

Vi har idag 2 förskolor varav en i Ullstorp - Kungälvs kommun och en i Stenungsunds kommun båda är Reggio Emilia inspirerade.

Lediga barnomsorgsplatser till Ht-19
På Ullstorps förskola har vi lediga barnomsorgsplatser, anmälan gör ni under "Blanketter" eller kontakta förskolechef.

Vi söker timvikarier till båda våra förskolor under höstterminen 2019 som kan jobba när ordinarie personal är borta, meriterande är barnskötare eller erfarenhet av jobb inom förskola.

Välkommen in med ansökan till: Tallbackens förskola i Stenungsund, E-post adress:
kontor@tallbackensforskola.se

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in